Wauw wat straal jij zeg! Je ziet er geweldig uit!

Zou jij het geweldig vinden om zulke opmerkingen te krijgen? Ben je op zoek naar een manier om gezond en gemakkelijk kilo’s kwijt te raken? Waarschijnlijk zie je dan door de bomen het bos niet meer! En dat is begrijpelijk. Al die verschillende diëten die er worden aangeboden. Te veel om op te noemen. Maar wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben; is dat ze alleen werken op de korte termijn. Wil jij graag zonder uithongering, en zonder jojo-effect op een heerlijke manier afvallen? Dan ben je hier op het goede adres!

Ik zal je wat meer over mezelf vertellen. Ik ben Linda Wolfs en ik ben healthy Lifestyle coach. Ik vind het super leuk om dames te helpen om zich eindelijk weer goed te voelen in hun vel. Dat ze zich weer fantastisch voelen, meer energie hebben en weer zelfverzekerder kunnen zijn! Ik weet zelf hoe moeilijk het is om af te moeten vallen, en hoe geweldig het gevoel is als je eindelijk die kilo’s voorgoed kwijt raakt! Om die reden wil ik zo veel mogelijk dames helpen.

Ik vind het erg jammer dat er op internet zo veel programma’s, diëten en coaches zijn die allemaal wat anders zeggen. Dat is ook logisch want zelfs de wetenschap is het niet met elkaar eens. Maar hoe weet je dan dat je de juiste keuze maakt? Hoe weet je dan welk programma het beste bij je past?
Ik geloof dat coaches echt belangrijk zijn. Er zullen namelijk dagen zijn dat je gedemotiveerd bent, dat je gestrest bent, of een andere reden hebt waarom het echt even niet lukt. Om dan een online coach te hebben die je 24/7 een berichtje kan sturen vind ik zo belangrijk. Je moet namelijk een routine aanleren om lekker en gezond te eten. Om de beste ondersteuning te bieden heb je coaching nodig, en vooral op de momenten dat jij het het meeste nodig hebt! Dus niet 1x per week afspreken om te wegen en de week door te spreken. Maar gelijk een berichtje kunnen sturen met je vraag!

Dames weer goed in hun vel laten voelen! Je hoeft niet perse

maatje xxs te hebben. Als je je stap voor stap maar weer beter in je vel gaat voelen!

Zoals de meeste heb ik mijn hele leven al wel problemen met mijn gewicht gehad. Noem een programma of dieet en ik heb het geprobeerd! Ik kwam steeds meer en meer aan. Er moest echt iets gebeuren, maar ik had geen zin meer in een jojo-effect. Het vinden van een juist programma, een goede coach die er echt voor je is en je echt ondersteund, dat leek nog niet zo makkelijk! Maar ook gemotiveerd blijven als je gewicht even een weekje niet naar beneden gaat, of om goede praktische tips te krijgen als je op vakantie gaat, zodat je niet 5 kilo zwaarder terug komt en toch kan genieten van het heerlijke eten. In mijn zoektocht naar een passend dieet of programma bleken dit mijn grootste challenges.

Praktische en echte tips! Zodat je gelijk kan beginnen met je nieuwe

healthy lifestyle. Heerlijk en gezond eten zonder uithongering en jojo-effect 

Na een hele lange zoektocht, en vele programma’s, coaches en diëten later heb ik eindelijk een goed programma gevonden! Namelijk een healthy lifestyleprogramma. Je leert hierbij echt hoe je gezond kan gaan eten zonder alleen maar salades te moeten eten. Je hoeft jezelf dus niet uit te hongeren! Een persoonlijke online coach, een supportgroep met dames die ook het programma volgen, dagelijks nieuwe en lekkere gerechtjes die je met het hele gezin kan eten. Mijn vriend is erg kieskeurig en kan echt niet koken. Maar ik had geen zin om twee keer te gaan koken. Met deze gerechtjes kan je gewoon 1 keer koken, je merkt helemaal niet dat je zo gezond bezig bent!
1 week nadat ik met het programma gestart was merkte ik al een verschil. Ik voelde me fitter, energieker en beter in mijn eigen vel! Na een half jaar tijd ben ik maar liefst 30 kilo afgevallen!

Sinds ik zelf gestart ben als healthy Lifestyle coach heb ik al ontzettend veel dames mogen helpen! Welk doel je ook hebt, of het nou -60 kilo, -5 kilo, minder medicijnen slikken of gewoon een strakker lichaam is, ik wil iedereen helpen en begeleiden.
Dames zeggen vaak over mij dat ik een erg persoonlijke en motiverende coach ben. Ze vinden mijn manier van coachen erg fijn en zijn blij dat ik zo makkelijk bereikbaar ben.


Ik vind het geweldig om zo dicht bij het strand te wonen! Heerlijk om er even naartoe te fietsen en lekker je hoofd leeg te maken. Het geluid van de zee, de geur… Ik vind het echt geweldig! Als Brabander ben je dat natuurlijk niet gewend. Nu kan ik dagelijks even langs het strand!

 


En nu jij!

Nu gaat het natuurlijk om jou! Ben jij eindelijk klaar om te stoppen met diëten? Om eindelijk echt voor jezelf te kiezen zodat je eindelijk weer fijn in je vel zit! Wil jij weten hoe je kan starten? Kies dan bij de programma’s een passend programma! Of neem contact met me op via de mail, facebook of bel me gewoon eventjes. Ik wil jou namelijk zo goed mogelijk helpen. Jij moet alleen de eerste stap nemen!

JA, IK GA STARTEN EERST EVEN CONTACT

 

Linda is een hele betrokken en motiverende coach! Als je even geen zin hebt, dan blijft ze je motiveren tot je zelf weer door kan. Ze is zo enthousiast en je voelt je echt gewaardeerd, geen nummertje of nog een klant. Doordat zij zo doorzet ben ik nu inmiddels 12 kilo kwijt!

Angelique

Ik vind de coaching van Linda heel goed en netjes! Ze reageert snel en op tijd. Haar coaching is echt een cijfer 10 waard!

Leila

Ik vind Linda echt een hele fijne coach! Ze is eerlijk, wil je altijd helpen en zoekt naar oplossingen. Ik ben een erg moeilijke eter maar toch kan ik ook gewoon lekker en gezond blijven eten! Echt een top coach!!

Laura