Ben jij klaar om eindelijk te starten met een healthy lifestyle? Geen diëten meer, en geen jojo-effect. Ook zal je niet 2 keer hoeven te koken, je gezin kan gewoon mee eten! Maak bijvoorbeeld eens een heerlijke ontbijttaart, een snicker of een verse kiptandoori. Heerlijk en ontzettend gezond. De programma’s zijn voor 4 maanden zodat je lichaam het beste resultaat kan bereiken! Na deze periode weet jij precies wat een healthy lifestyle inhoud en kan dit zelf makkelijk blijven volhouden met behulp van de Facebook groep.

Wil je eerst contact met mij? Of heb je nog vragen? Stuur me dan snel een berichtje!

 

Basic Package

Complete mix
48,50 x 4 maanden

⇒ 4 maanden gratis coaching 
⇒ Gratis Healthy and Fit Ebook
⇒ Lifetime lidmaatschap Facebook community supportgroep 

Eindelijk klaar met die overtollige kilo’s? Start dan nu met het Basic programma!

De complete mix is een poeder dat je gemakkelijk door een maaltijd kan doen. Maak er bijvoorbeeld heerlijke pannenkoeken, wafels, yoghurtcake of een smoothies mee. De eerste drie weken voeg je het poeder aan twee maaltijden toe. De rest van de dag eet je lekkere en gezonde maaltijden! Met behulp van de supportgroep, het ebook en mijn coaching kan je gemakkelijk een lekkere voedingsschema samenstellen. Lukt het je niet of heb je vragen? Stuur me dan gerust een berichtje!

JA, IK GA STARTEN!

Beauty Package

Complete mix & Bessencapsules
78,- x 4 maanden

⇒ 4 maanden gratis coaching 
⇒ Gratis Healthy and Fit Ebook
⇒ Lifetime lidmaatschap Facebook community supportgroep 

Wil je naast afslanken er ook weer gezond, fris en energiek uitzien? Dan is het Beauty programma iets voor jou!

Naast de voordelen van de complete mix, zorgen de bessencapsules zal je lichaam er geweldig uit gaan zien! En niet alleen door het afslanken! De unieke bessenmix zit vol met anti-oxidanten, 9 soorten bessen en cacao. Doordat je huid sterker, strakker en zijn elasticiteit terug krijgt, zal het cellulites verminderen, en spataderen aanpakken! Daarnaast zijn de bessencapsules perfect voor sterker, langer en glanzender haar. Ook je nagels zullen er weer fantastisch uit zien! Ze zullen minder snel breken en veel meer glanzen.

JA, IK GA STARTEN

Health Package

Complete mix & Fruit en Groentecapsules*
100,25 x 4 maanden

⇒ 4 maanden gratis coaching 
⇒ Gratis Healthy and Fit Ebook
⇒ Lifetime lidmaatschap Facebook community supportgroep 

Eet je vaak te weinig groente en fruit? Wil je je stofwisseling nog meer verhogen en sneller afslanken? Start dan met het Health programma!

De groente- en fruitcapsules bevatten essentiële voedingsstoffen uit maar liefst 17 verschillende soorten biologisch geteelde groente en fruit. Het water, zout en de suiker is uit de groente en fruit gehaald. Alleen het beste uit groente- en fruitcapsules blijft over in een poeder. De capsules zorgen ervoor dat je stofwisseling verhoogt, hierdoor zal je sneller afslanken. Ook zorgen de groente- en fruitcapsules ervoor dat je immuunsysteem versterkt, je lichaam wordt ontgift, en geven deze capsules je veel meer energie!

*Kijk bij de Chewables voor gratis heerlijke groente- en fruit snoepjes voor je kinderen!

JA, IK GA STARTEN

All-in Package

Complete mix & Bessencapsules & Fruit en Groentecapsules
127,75 x 4 maanden

⇒ 4 maanden gratis coaching 
⇒ Gratis Healthy and Fit Ebook
⇒ Lifetime lidmaatschap Facebook community supportgroep 

Wil je het beste van alles? Voldoende groente en fruit om zo snel mogelijk jouw doelen te bereiken, en een er weer geweldig uitzien? Dan is het All-in programma perfect voor jou! 

Het beste van allemaal! Wil jij echt goed voor je lichaam zorgen? Is alleen het beste goed genoeg voor jouw lichaam? Met dit programma heb je in no-time jouw doelen bereikt. De Complete mix, de capsules en de healthy lifestyle versterken de werking op je lichaam. Of je nu kilo’s af wil vallen, of alleen een gezondere levensstijl zoekt.

JA, IK GA STARTEN

Booster Package

91,-

⇒ 1 maand gratis coaching 
⇒ Gratis 30 dagen Ebook

Wil jij een kickstart met jouw healthy lifestyle programma? Start dan met het booster programma! 

De booster is een geweldig poeder, dat omzet in een gel als het in contact komt met water. Neem dit voor een maaltijd en je zal veel minder honger hebben. Dus niet meer twee keer opscheppen aan tafel! Daarnaast neemt het de gel 25% van de ongezonde voedingsstoffen op en stimuleert het je vetverbranding. Je lichaam zal bepaalde voedingsstoffen dus niet om gaan zetten in vet, maar het zal je lichaam verlaten samen met gel. Ook geeft de gel je lichaam een geweldige energie boost! Dit programma kun je 30 dagen lang volgen. Of als extra kickstart gebruiken bij de andere programma’s!

JA, IK GA STARTEN

Chewables

Groente- & fruitcapsules + Groente & fruit chewables
51,50 per maand

⇒ 1 jaar gratis coaching
⇒ Gratis Healthy and Fit Ebook
⇒ Lifetime lidmaatschap Facebook community supportgroep
⇒ Geheel gratis bij aanschaf van de capsules voor een jaar

Eten je kinderen vaak te weinig groente en fruit? Wil je dat je kindjes je gaan vragen om nog meer groente en fruit in plaats van snoepjes?

In de chewables zitten dezelfde ingrediënten als de groente- en fruitcapsules. De 100% natuurlijke fruit- en groentesnoepjes zijn perfect om kinderen op een gemakkelijker manier meer vitamines binnen te laten krijgen! Het lijken net winegums! Je kindjes zullen je er zelf om gaan vragen!! Ontvang nu gratis de chewables voor een jaar voor je kinderen bij een jaarbestelling van de groente- en fruitcapsules! Je kan kiezen uit de Chewables, met alleen de groente- en fruitsnoepjes, of de Chewables Premium, dan krijg je naast de groente- en fruitsnoepjes, ook de bessensnoepjes erbij!

JA, DIT WIL IK!

Chewables Premium

Groente-, fruit- & bessencapsules + Groente, fruit & bessen chewables
79,25 per maand

⇒ 1 jaar gratis coaching
⇒ Gratis Healthy and Fit Ebook
⇒ Lifetime lidmaatschap Facebook community supportgroep
⇒ Geheel gratis bij aanschaf van de capsules voor een jaar

Eten je kinderen vaak te weinig groente, fruit en bessen? Wil je dat je kindjes je gaan vragen om nog meer groente, fruit  en bessen in plaats van snoepjes?

In de chewables zitten dezelfde ingrediënten als de groente-, fruit- en bessencapsules. De 100% natuurlijke groente, fruit en bessen snoepjes zijn perfect om kinderen op een gemakkelijker manier meer vitamines binnen te laten krijgen! Het lijken net winegums! Je kindjes zullen je er zelf om gaan vragen!! Ontvang nu gratis de chewables voor een jaar voor je kinderen bij een jaarbestelling van de groente-, fruit- en bessencapsules! Als je start met de Chewables Premium, dan krijg je naast de groente- en fruitsnoepjes, ook de bessensnoepjes er gratis bij!

JA, DIT WIL IK!

MEER INFORMATIE CHEWABELS


Ben je klaar om eindelijk doei te zeggen tegen die kilo’s?

Ga samen met mij de uitdaging aan om die overtollige kilo’s nooit meer terug te zien! Ik ga je persoonlijk coachen zodat jij de beste resultaten gaat bereiken! Je kan me 24/7 een berichtje sturen. Alle dames in de facebookgroep steunen en motiveren elkaar! Ook daar kan je je vragen kwijt. Because TOGETHER WE CAN DO THIS! 

JA IK GA STARTEN PRODUCT INFORMATIE