Op deze pagina zie je nog meer resultaten van dames en heren met een van onze programma’s! Geweldig om die vooruitgang in de voor en na foto’s te zien!

Ik wil even mijn resultaat met jullie delen. -60kilo!! Voordat ik starte dacht ik. Ik ben al blij als ik de -20kg haal. Ik had al zoveel afval pogingen gedaan…. Maar voor ik het wist was ik daar al voorbij. Met een totaal van -60kg op de weegschaal ben ik gewoon een heel mens afgevallen.
Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren. Dat als ik dit kan dat echt iedereen dit kan!
Twijfel niet maar je moet het gewoon doen.
Liefs Tara!
Tara Dienaar


 Jarenlang ben ik een fibromyalgie patiënt geweest, in revalidatie centra´s gezeten, kasten vol met medicijnen, mijn leven zat vol met pijn! Na mijn zwangerschap ben ik flink aangekomen, deze kilo´s moesten eraf! Toen ik in aanmerking kwam met dit programma dacht ik “hmm baat het niet dat schaad het niet” toch? Het heeft mijn hele leven veranderd! Buiten dat ik 10!!! Kilo kwijt ben, ben ik ook nog is volledig medicijn vrij! Ik voel me top, super energiek, gezond, helemaal geweldig!!
Angélina Miranda


Ik ben Shirley en ik ben inmiddels al 16 kilo! Kwijt. Ik ben er nog niet helemaal maar die laatste Kilootjes ga ik zeker weten ook kwijt raken! Ik geloof echt heilig in dit programma. Ik heb al zoveel geprobeerd in mijn leven maar nooit met het gewenste resultaat en meestal kwamen de kilootjes gewoon weer terug. Nu ben ik stabiel en zit ik super in mijn vel! Ik heb meer zelfvertrouwen en voel mij elke dag fitter. Twijfel je nog? Ik zou het gewoon proberen!
Shirley-Ann Hage
 


Ik ben heel blij dat ik dit programma gevolg heb! Eindelijk kan ik weer mijn oude broeken dicht krijgen. De programma’s zijn makkelijk vol te houden, dus dat was erg fijn.

Johan van de Pol


Ik ben maar liefst 45 kg afgevallen!  Zo trots op mezelf en mijn nieuwe lichaam en dit na 16 jaar lang diëten! Gedaan ermee. Basta! Gewoon lekker genieten nu, gezond eten, lekker bewegen en genieten van de energie die ik nu dagelijks heb. Echt geweldig dit programma!
Stéphanie Dumont


De foto’s zeggen al genoeg! Ben zo dankbaar dat ik dit ben tegengekomen! Naast het feit dat ik flink afgevallen ben voel ik me ook als herboren! Was altijd moe en futloos en onzeker.
Ik ben nu eindelijk van mijn verschrikkelijke allergieën af waardoor ik constant ontstekingen had in mijn holtes, mijn hele leven lijde hieronder. Mijn medicijnen hiervoor neem ik ook gelukkig niet meer. Ook mijn darmklachten zijn compleet verdwenen en ben eindelijk van die rot extensions af.
Ik straal letterlijk weer en kan het leven weer aan!
Jenna Pedersen


Mijn hele leven was ik al te zwaar  en heb tig diëten geprobeerd met als gevolg dat ik nog zwaarder werd. Sinds ik dit programma ben gaan volgen, ben ik 16 kilo afgevallen, mijn bloedsuikerwaardes zijn gedaald,( ik heb diabetes type 2) slaap ik de hele nacht door en heb ik veel meer energie!
Nicole Kostense


Zolang als ik mezelf kan herinneren was ik vol van postuur. Zelf had ik er geen moeite mee (dacht ik). Toen ons derde kindje geboren werd gaf mijn man aan dat hij graag wilde dieeten maar zelf zag ik dat niet zitten. Ik weet uit ervaring dat je dan aan een jojo-effect begint waar geen einde aan komt. Toch sta je samen sterk dus ben ik mee gaan doen op de voorwaarde dat we iets vonden waar we allebij achter staan. Toen dit programma de volgende dag op mijn pad kwam wist ik het dit past helemaal bij ons. Geen streng dieet of gekke recepten die ik niet gemaakt krijg. Maar gewoon iets wat ui in ons leven. Al na 4 maanden was mijn man op gewicht en ik ben nog lekker even door gegaan. Na 6 maanden was ik 22 kilo kwijt. Mijn bmi is nog een beetje tehoog maar ik voel me goed en dat is voor mij het aller belangrijkste!
Maike Coppens van Boekel


In het verleden heb ook ik flink te maken gehad met het Jojo effect, dus heb ik ook bijna alle kledingmaten in mijn kast gehad. Door dit programma ben ik 12 kilo afgeslankt en die blijven er ook met gemak van af, Mega blij dat ik hiermee in aanraking ben gekomen en voel me nu ook gewoon elke dag een gezonde fitte en slanke mama met mijn1.80 lengte en broekmaat 38!! 
Marina Groenendijk


Na me tweede zwangerschap dacht ik echt… dit komt nooit meer goed ! Maar gelukkig zat ik er naast! Mijn jongste dochter is inmiddels 1,5 jaar en ik ben nu 1 jaar op gewicht  
Ik gun iedereen dit geweldige programma  En geweldige resultaten!!
Liefs Cherelle
Cherelle Kroonstadt


Van de week zat ik even terug te kijken hoe mijn lichaam eigenlijk veranderd is in 3 maanden tijd.
Niet alleen de kilo’s zijn er af, maar mijn haar is ook duidelijk voller geworden. Mijn huid heeft een megaboost gekregen en ik heb echt energie voor 10!
Ik heb veel programma’s gevolgd, maar dit is gewoon een verandering van leefstyle geworden.
Ik kan het echt iedereen aanraden!
Angelique Doree


In een korte tijd was ik vele kilo’s aangekomen. Ik was zo ongelukkig over me lichaam en wou zo graag afvallen. Ik heb heel vaak zelf de poging gewaagd om af te vallen en veel crashdieten gevolgd. Sceptisch begon ik met dit programma en wat heeft dit mijn leven veranderd! Ik ben 18 kilo afgevallen en voel me weer zelfverzekerd in mijn vel. Sinds het programma voel ik me weer energiek en heb ik het gevoel dat ik de wereld weer aan kan. Ook mijn huid, haar en nagels zijn zoveel verbeterd door het programma! 
Tamara van der Wal


Ik hou niet zo van op de foto gaan, dus heb even ver moeten zoeken om een oude foto van mezelf te vinden, Ik ben altijd behoorlijk aan het jojo-en geweest. Elke keer gingen de kiloos er wel af, maar ze kwamen ook net zo hard weer terug. Ik begon dan ook behoorlijk sceptisch aan dit programma. Maar wat een goede beslissing. Deze healthy lifestyle is voor mij echt de ommekeer geweest. De kiloos verdwenen en blijven weg. Geen last meer van migraine. Mijn gebruikelijke winterdepressie: gone! Ik zit echt super lekker in mijn vel en boordevol energie!
En de kers op de taart was toch echt wel dat ik afgelopen week een nieuwe broek heb gekocht, die maar 1 maat groter was dan die van mijn dochter van 13!
Henriette 


Voor m´n zwangerschap was ik 88kg, toen ik zwanger werd ging het helemaal de verkeerde kant op, woog op het laatst 140kg .. na mijn keizersnee ging m´n gewicht up & down.
Ook daarnaast ben ik een fibromyalgie warior..
die combinatie van te hoog gewicht en FM.. werkte erg ave rechts..(wel x aantal kgs zelf afgevallen)
Toen kwam ik via een advertentie bij dit programma terecht.
Na vele vele diëten paste dit het beste bij me!
Ben dus nu mooi 22kg kwijt geraakt! m´n gewicht daalt nog steeds, m´n ontstekingswaarden waarden in m´n bloed waren nog nooit zo laag en ik ik voel me fitter dan ooit. Heerlijk weer 2 cijfers op de weegschaal te zien!
Esther


 

Ben jij klaar om te starten met jouw healthy lifestyle?

Ja ik ga starten!