Ik ben helemaal verbaasd! Ik zag al wel verschil maar nu ik deze 2 foto`s naast elkaar leg, zie ik pas hoe een mooie bos haar ze heeft gekregen in zo`n korte tijd! Dit wil ik uiteraard met jullie delen!
Als baby had ze heel weinig haar, toen het eindelijk ging groeien was het zo stug als barbie haar en heel dun. Vorige week is ze 2 geworden. Nu geef ik haar bijna een maand één bessencapsule en haar haar is veel dikker en voller.. en het barbie haar helemaal verdwenen! Lekker zacht nu..

Ninke Scholten


Vanwege omstandigheden was mijn hormoonhuishouding compleet van slag. Ik merkte dit onder andere aan mijn nagels. Als ze ook maar een poging deden om te groeien dan scheurden ze direct in. Omdat handen toch een visite kaartje zijn vond ik dit echt niet leuk. En zie nu het verschil. Ik kan niet meer zonder de producten dus ik blijf ze trouw.

Maaike de Jongh

 


Ik had altijd dun haar wat niet langer groeide als mijn schouders, toen ik gebruik ging maken van de bessencapsules ( mag ik dit zeggen ?? ) had ik het eigelijk nog niet zo snel door wat voor resultaat ik behaald had tot ik fotos ging terug kijken en tot mijn verbazing dit als resultaat heb. Mijn haar paste altijd in een kappersklip en nu kan de helft van mijn haar hier nog in

Ilse van dam


Wauw wat ben ik blij met mijn haar! Ik ben nog maar zo kort bezig en nu al zo veel gegroeid! Mijn haar is voller en veel glanzender!! Echt super!!

Jenna Pedersen


Na twee zwangerschappen lukte het me maar niet die laatste (ruim) 5 kilo kwijt te raken…..tot dat ik met deze producten startte! In 2 maanden mijn doel bereikt. Echter het waren niet de kilo’s alleen, ik voelde meer weer fitter, energieker, geen last van mijn darmen, geen haaruitval meer, een betere huid en stevigere nagels! Ben nu ruim een half jaar al op gewicht, maar blijf de producten gebruiken omdat ik er zoveel baat bij heb, het lekker en makkelijk is

Carlijn Jansen 


Ik ben zo ontzettend blij met mijn mooie nieuwe nagels! Ik was altijd een nagelbijter. En dat bleef nogal in stand door mijn afbrekende nagels. Nu zijn mijn nagels sterk en breken ze niet meer zo snel! Ook glanzen ze nu veel meer! Ik ben blij!!
Marije van Zon


Mijn dochter had ontzettend dof en pluizig haar. Door de natuurlijke producten zijn de haren van mijn dochter veel voller en gezonder geworden. Ook had ze ontzettend last van acné, ze schaamde zich hier voor! Maar ook dat is bijna helemaal weg!! Ik was al fan van alle producten en programma’s, maar mijn gezin nu ook!
Chantal Datema van der Pal