Hieronder vind je geweldige resultaten van dames die problemen hadden met hun huid of andere aandoeningen! Er zijn zulke geweldige resultaten geboekt!

Wat ben ik ontzettend blij met dit resultaat. Niet verwacht dat door de magic beans mijn spataderen zou verminderen. Ik loop hier al jaren met het idee om ze laten behandelen door weg te laten spuiten of laseren. Dankzij de magic beans hoeft dit niet meer. Er zijn nog meer positieve bijeenkomsten van deze beans. Mijn nagels breken niet meer en mijn haar groeit weer.
Dit wilde ik graag met jullie delen
Laura Schepers


Hier mijn verhaal als diabetes type 1 patiënt. Sinds 11 jaar ben ik gezegend met diabetes. Helaas is afvallen dan niet je sterkste kant met de continue toestroom van insuline. Ik zag mezelf gedurende die jaren toenemen in gewicht, zonder succes om deze kg’s te verliezen  en als ik dan toch wat verloor, was er dat verdomde jojo-effect! Vorig jaar gebeurde er iets prachtig, ik werd zwanger! Ik bracht een pracht van een zoon ter wereld maar door de gevolgen van mijn diabetes woog hij bij geboorte bijna 5kg als ik hem 9 maanden had mogen dragen!  mijn lichaam droeg ernstige sporen van deze zware zwangerschap! In februari kwam JP+ op mijn pad! Eerst wat sceptisch, maar wat ben ik blij dat ik begonnen ben! Ik ben 8,5kg kwijt en heel veel cm’s! Ik voel mij super in mijn vel en veel zelfverzekerder en bovenop alles, is mijn glycemie veel stabieler! Als ik alles weer moest over doen, deed ik het gewoon opnieuw!!
Indira Smolders


Verschil met en zonder alle supplementen. Ik blij! Die gesprongen adertjes had ik al jaren, nooit verwacht dat ze weg zouden gaan. Na een week of vier begon het vervagen. Super happy mee!! 
Linda Pindita


Ik heb me altijd diep geschaamd voor mijn uiterlijk! Ik voelde me echt niet goed met hoe ik eruit zag! Niets hielp! Totdat ik met dit programma begonnen ben! WAT EEN GEWELDIG PROGRAMMA!! Ik zie er eindelijke weer normaal uit! Ik voel me eindelijk niet meer zo onzeker!! 
Sandra TerneuzenIk heb altijd heel erg veel last gehad van mijn darmen, volgens de artsen was dit extreme PDS.
Ik had ook vaak last van hevige migraine aanvallen dit was vaak zo hevig dat ik niet meer kon functioneren. Het beïnvloede mijn leven echt enorm.
Dankzij dit programma ben ik niet alleen de nodige kilo’s kwijt maar ook heb ik ontzettend veel energie gekregen, zijn mijn buikpijnen verdwenen en heb ik nog zelden een migraine aanval en als deze er is duurt het hooguit 2-3 uurtjes ipv soms wel 2dagen.
Ik ben super blij dat dit op mijn pad is gekomen en ik nu weer lekker kan genieten van mijn leven zonder lichamelijke klachten

Chantal levie


Na maanden zoeken naar zalfjes, dermatologen en ziekenhuisbezoekjes kwam ik in aanraking met de natuurlijke producten, na 2 weken werd het al veel minder en na 2 maanden was ze zo goed als eczeem vrij, en daar een bos met haar bij gekregen! ze zijn niet alleen goed voor je huid maar ook voor het verstevigen en versnellen van de groei van je haar & nagels. Zo ontzettend dankbaar dat ze bijna geen last meer heeft!
Nicole Kostense


Mijn hele leven was ik al te zwaar  en heb tig diëten geprobeerd met als gevolg dat ik nog zwaarder werd. Sinds ik dit programma ben gaan volgen, ben ik 16 kilo afgevallen, mijn bloedsuikerwaardes zijn gedaald,( ik heb diabetes type 2) slaap ik de hele nacht door en heb ik veel meer energie!
Nicole Kostense


In een korte tijd was ik vele kilo’s aangekomen. Ik was zo ongelukkig over me lichaam en wou zo graag afvallen. Ik heb heel vaak zelf de poging gewaagd om af te vallen en veel crashdieten gevolgd. Sceptisch begon ik met dit programma en wat heeft dit mijn leven veranderd! Ik ben 18 kilo afgevallen en voel me weer zelfverzekerd in mijn vel. Sinds het programma voel ik me weer energiek en heb ik het gevoel dat ik de wereld weer aan kan. Ook mijn huid, haar en nagels zijn zoveel verbeterd door het programma! 
Tamara van der Wal


Jarenlang ben ik een fibromyalgie patiënt geweest, in revalidatie centra´s gezeten, kasten vol met medicijnen, mijn leven zat vol met pijn! Na mijn zwangerschap ben ik flink aangekomen, deze kilo´s moesten eraf! Toen ik in aanmerking kwam met dit programma dacht ik “hmm baat het niet dat schaad het niet” toch? Het heeft mijn hele leven veranderd! Buiten dat ik 10!!! Kilo kwijt ben, ben ik ook nog is volledig medicijn vrij! Ik voel me top, super energiek, gezond, helemaal geweldig!!
Angélina Miranda


Ok heb diabetes type 2, een te hoge cholestrol en een te hoge bloeddruk. Dankzij het All In Programma ben ik afgevallen, heb ik geen hoge bloeddruk meer en gaat het veel beter met mijn cholestrol!

Anne-Marie van de Beek 


 

Voor m´n zwangerschap was ik 88kg, toen ik zwanger werd ging het helemaal de verkeerde kant op, woog op het laatst 140kg .. na mijn keizersnee ging m´n gewicht up & down.
Ook daarnaast ben ik een fibromyalgie warior..
die combinatie van te hoog gewicht en FM.. werkte erg ave rechts..(wel x aantal kgs zelf afgevallen)
Toen kwam ik via een advertentie bij dit programma terecht.
Na vele vele diëten paste dit het beste bij me!
Ben dus nu mooi 22kg kwijt geraakt! m´n gewicht daalt nog steeds, m´n ontstekingswaarden waarden in m´n bloed waren nog nooit zo laag en ik ik voel me fitter dan ooit. Heerlijk weer 2 cijfers op de weegschaal te zien!
Esther


Ben jij klaar om te starten met jouw healthy lifestyle?

Ja ik ga starten!